• Du er her:
  • AMU
  • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Din søgning gav 4 resultater

rss ikon
Forside/logo Målgruppe Beskrivelse
AMU til flygtninge og indvandrere og tværgående AMU, Bygge og anlæg (BAI), Det pædagogiske område og SOSU-området (EPOS), Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL), Industriens arbejdsmarkedsuddannelser, Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU), Mejeri- og jordbrug (MJE), Metalindustriens arbejdsmarkedsuddannelser, Service (SUS), Svejsning og fyringsteknik (IF & MI), Tekniske installationer og energi – VVS, el og skorstensfejer, Transporterhvervet (TUR), Træindustri (TE)
Bygge og anlæg (BAI), Det pædagogiske område og SOSU-området (EPOS), Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL), Industriens arbejdsmarkedsuddannelser, Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU), Mejeri- og jordbrug (MJE), Metalindustriens arbejdsmarkedsuddannelser, Service (SUS), Tekniske installationer og energi – VVS, el og skorstensfejer, Træindustri (TE)

Konflikthåndtering

Forfattere:
Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Mette Fogde
Beskrivelse:

Tekster og opgaver der handler om konflikttrappen, konfliktskytrappen, mindfulness, sprog der optrapper og nedtrapper konflikter 

  
(10) | 
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Salat og salatbar i madfremstilling

Forfattere:
Susnne Pedersen
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
(2) | 
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)

Servering af øl i restaurationsbranchen

Forfattere:
Claus Møller Andersen
Beskrivelse:

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Lieetraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

  
(2) |