Kommentarer

Funky Food. - funktionelle fødevarer og ernæringspolitik  

Serietitel:
NOAH's temahæfter
Forfattere:
Thomas Jensen, Susan Blom, Ingrid Hind, Anne-Mette Møllegaard, Heidi Gozon, Karima Isert, Sofie Krogh-Andersen, Pia Lund
Udgiver:
NOAH's Forlag
Materialetype:
 
Indhold:
Frilæsning, Supplerende materiale
Målgruppe:
Grundskole
Madkundskab
Stx
Samfundsfag
Erhvervsuddannelser
Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Miljø, Samfundsfag
Voksenuddannelser
Hjemkundskab
Registreret af:
NOAH

Illustreret med eksempler på vareemballager. Tekstbokse og citatbokse. Ordliste og noter. Forfatterne går bag om producenternes gyldne løfter og sætter spørgsmålstegn ved, om vi virkelig kan komme velfærdssygdomme til livs via de nye fødevarer. Hvis de funktionelle fødevarer har medicinlignende egenskaber, har de så også medicinlignende bivirkninger - kan de i værste fald være en ny risikofaktor. Tværfaglig undervisning i almene og erhvervsfaglige ungdomsuddannelser - og derover. 

Bogkortets ID
92222
Dato for offentliggørelse
12. december 2002
Udgivelsesdato
1. januar 2002
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Redaktører
Werner Hedegaard, Søren O. Petersen
Omfang
60 s
ISBN
978-87-91237-01-0
DK5
66.8
FAUST
24407535
Opstilling
  • Erhvervsuddannelser
    • Jord til bord
      • Generelt (E.31.a)
    • Samfundsfag (E.68)
  • Folkeskolen
    • Hjemkundskab
      • Ernæringslære, levnedsmiddellære, kostlære m.m (F.34.b)
      • Forbrugerorientering (F.34.c)
  • Gymnasiale uddannelser
    • Samfundsfag (G.68)
  • Ungdoms- og voksenuddannelse
    • Hjemkundskab
      • Ernæringslære, levnedsmiddellære, kostlære m.m (V.34.b)
      • Forbrugerorientering (V.34.c)
    • Samfundsfag (V.68)
Sprog
Dansk
Pris (ekskl. moms) og vilkår
48,00 kr.
Emneord
Levnedsmiddelindustri. Teknisk biokemi i alm., ernæringslære, forbrugerorientering , ernæringspolitik, berigede fødevarer, levnedsmidler, levnedsmiddelkvalitet, fødevarer
Læringsmål
  • Erhvervsuddannelser
    • Grundfag
      • Miljø
      • Samfundsfag
    • Indgange
      • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
  • Grundskole
    • Fag (Forenklede Fælles Mål)
      • Madkundskab
  • Stx
    • Samfundsfag
  • Voksenuddannelser
    • Hjemkundskab