Kommentarer

Råderum I køkkenet. Hjemkundskab for det 21. århundrede  

Forfattere:
Bente Hessellund Andersen, Stig Meldgaard, Anne-Mette Møllegaard, Pernille Hagedorn-Rasmussen, Toke Haunstrup
Udgiver:
NOAH's Forlag
Materialetype:
 
Indhold:
Supplerende materiale, Aktiviteter - laborativt materiale
Målgruppe:
Grundskole
Madkundskab, Madværksted
Voksenuddannelser
Hjemkundskab
Registreret af:
NOAH

Illustreret af Johannes Bojesen. Tegninger og fotos i farver. "Råderum i køkkenet" er en anderledes grundbog til hjemkundskab. Lægger op til tværfagligt samarbejde. Bogens kapitler er forsynet med opskrifter, der er udgangspunkt for de miljømæssige vinkler. Lægger op til samarbejde mellem sundhed og miljø, natur/teknik, biologi og hjemkundskab. Ordforklaring. Liste over overskrifter. Mål og vægt. 6. klasse i folkeskolen. 

Bogkortets ID
77364
Dato for offentliggørelse
12. februar 2001
Udgivelsesdato
1. januar 2001
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Sidetal
128 sider
ISBN
978-87-87820-77-6
DK5
66.8
FAUST
23363720
Opstilling
  • Folkeskolen
    • Hjemkundskab
      • Øvrige emner (F.34.f)
    • Tværfaglige materialer
      • 6.- 7. klassetrin (F.81.c)
  • Ungdoms- og voksenuddannelse
    • Hjemkundskab
      • Øvrige emner (V.34.f)
Sprog
Dansk
Pris (ekskl. moms) og vilkår
40,00 kr.
Emneord
Levnedsmiddelindustri. Teknisk biokemi i alm., madkundskab, hjemkundskab, økologisk husholdning, fødevarer, fødevareproduktion , fødevarer, miljøbevidsthed
Læringsmål
  • Grundskole
    • Fag (Forenklede Fælles Mål)
      • Madkundskab
      • Madværksted
  • Voksenuddannelser
    • Hjemkundskab