Kommentarer

Nej tak til madspild  

Udgiver:
Forlaget Bolden ApS
Materialetype:
 
Indhold:
Supplerende materiale, Grundbøger og systemer
Målgruppe:
Grundskole
Madkundskab, Madkundskab - valgfag
Hhx
Samfundsfag
Htx
Samfundsfag
Stx
Samfundsfag
Hf
Samfundsfag
Voksenuddannelser
Hjemkundskab
AMU
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Klassetrin:
6.-10. kl., Specialundervisning
Registreret af:
Forlaget Bolden ApS

En guide til et bæredygtigt køkken. – med 10 klassiske opskrifter og masser af gode tips og ideer til at undgå madspild! Du kan sagtens undgå madspild, hvis du tænker dig lidt om, når du planlægger, køber ind og gemmer dine rester. Pimp din pesto med gulerodstoppe, eller bag en kage med bananskræller. Brug gammelt brød til at tykne din suppe, eller kom æggeskaller i din smoothie og få masser af proteiner. Gengro dine grøntsagsrester, og lav din egen kompost. Vær kreativ og sig farvel til din skraldespand! 

Bogkortets ID
117445061
Dato for offentliggørelse
30. november 2018
Udgivelsesdato
22. februar 2018
Er læremidlet interaktivt?
Nej
Slutbrugere
Elev/kursist/studerende, Underviser
Sidetal
72 sider
Omfang
format: 20 x 16 cm
Udgave/version
1. udgave, 1. oplag
ISBN
9788772050027
Pris (ekskl. moms) og vilkår
kr. 79,96
Emneord
madspild, rester, affald, opskrifter, grønt, alternativ, sund, bæredygtig, no waste, køkken, mad
Klassetrin
6.-10. kl., Specialundervisning
Læringsmål
  • AMU
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
  • Grundskole
    • Fag (Forenklede Fælles Mål)
      • Madkundskab
        • 4./5./6./7. klasse
      • Madkundskab - valgfag
        • 7. - 8./8. - 9. klasse
  • Hf
    • Samfundsfag
  • Hhx
    • Samfundsfag
  • Htx
    • Samfundsfag
  • Stx
    • Samfundsfag
  • Voksenuddannelser
    • Hjemkundskab