Deltagere erkender og sætter ord på eget læringsudbytte i AMU - idéer til metoder  

Forfattere:
Dorthe Karin Jensen
Materialetype:
  
Indhold:
Prøver, opgaver og test, Arbejdsark, Opslagsværk og samlinger, Supplerende materiale, Værktøjsprogrammer
Målgruppe:
AMU
AMU til flygtninge og indvandrere og tværgående AMU, Bygge og anlæg (BAI), Det pædagogiske område og SOSU-området (EPOS), Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL), Industriens arbejdsmarkedsuddannelser, Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU), Mejeri- og jordbrug (MJE), Metalindustriens arbejdsmarkedsuddannelser, Service (SUS), Svejsning og fyringsteknik (IF & MI), Tekniske installationer og energi – VVS, el og skorstensfejer, Transporterhvervet (TUR), Træindustri (TE)
Registreret af:
AARHUS TECH

At sikre og dokumentere AMU deltageres læringsudbytte er i fokus - nu og i fremtiden - både blandt arbejdsgivere og arbejdstagere. I dette ”katalog” finder du 15 forskellige bud på, hvordan du i din undervisningstilrettelæggelse kan arbejde med læringsudbytte. Alle 15 metoder er beskrevet, afprøvet og evalueret. Vil du gerne have inspiration til: Hvordan du som underviser kan understøtte deltagerne i at kunne se og sætte ord på det, de har lært? At dokumentere, at deltagerne faktisk har lært noget? Hvordan du med enkle midler kan bidrage til at deltagerne og deres ledere i virksomheden kan forstå, hvordan det lærte faktisk kan bruges? 

Bogkortets ID
112102111
Dato for offentliggørelse
16. april 2018
Antal bogkortvisninger
254
Brugsrettigheder
Slutbrugere
Underviser
Emneord
Deltageres erkendelse af læringsudbytte, Metoder til erkendelse af læringsudbytte, Metodekatalog, Visuelle metoder, Kvantitative metoder, Kvalitative metoder, Mundtlige metoder, Skriftlige metoder
Læringsmål
  • AMU
    • AMU til flygtninge og indvandrere og tværgående AMU
    • Bygge og anlæg (BAI)
    • Det pædagogiske område og SOSU-området (EPOS)
    • Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL)
    • Industriens arbejdsmarkedsuddannelser
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
    • Mejeri- og jordbrug (MJE)
    • Metalindustriens arbejdsmarkedsuddannelser
    • Service (SUS)
    • Svejsning og fyringsteknik (IF & MI)
    • Tekniske installationer og energi – VVS, el og skorstensfejer
    • Transporterhvervet (TUR)
    • Træindustri (TE)