Hent online materiale (0)

Kommentarer

Erhvervsproduktion af iscreme, parfait og sorbet  

Udgiver:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen.
Materialetype:
  
Indhold:
Supplerende materiale
Målgruppe:
AMU
Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
Registreret af:
Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranche

Forslag og ideer til tilrettelæggelse af undervisning. Litteraturhenvisninger og nyttige links til yderligere materiale. 

Bogkortets ID
111231708
Dato for offentliggørelse
13. marts 2018
Antal bogkortvisninger
109
Brugsrettigheder
Slutbrugere
Underviser
Emneord
Iscreme, Parfait, Sorbet
Læringsmål
  • AMU
    • Køkken-, hotel-, restaurant-, bager-, konditor- og kødbranchen (KHRU)
      • Brød-, kage-, dessert- og konfekturefremstilling